Welkom op mijn blog


Ik ben in 2009 met bloggen begonnen om een verslag van onze vakantie naar New York bij te houden,
zodat het thuisfront
op afstand mee kon genieten.
Inmiddels heb ik er al van alles op staan, van dagelijkse gebeurtenissen tot verbouwingen
en natuurlijk van mijn scraplayouts.

Wat gezellig dat je een kijkje komt nemen, veel plezier!

maandag 15 februari 2010

Logeerpartijtje

Vrijdag heeft Robin Jessie opgehaald. Hij vertelde dat hij van de fiets gevallen was. Ik zei: Oh jee, en nu...je knie kapot zeker. Nou hij liet zijn knie zien. Ik schrok er gewoon van. Jeetje mina wat een flinke korst zat daarop, er was al een gedeelte vanaf gegaan. Vond het toch wel sneu voor hem.


Ook zijn spijkerbroek was kapot gegaan. Maar daar had hij een oplossing voor gevonden. Hij heeft er chloor en verf opgespoten en er toen allemaal scheuren ingemaakt. Resultaat een mooie punkbroek voor de carnaval!! Heel slim dus.


Van de week had ik Anouk aan de lijn om haar te bedanken voor de prachtige kaart die ze voor mij gemaakt had. Zegt ze ineens tegen mij: "Oh ja, en ik denk dat Mirthe en ik met de carnaval een paar daagjes bij jou komen logeren." Oh oké, ha ha ha, dat wist ik dan ook weer he. Dus zaterdag hebben ons Patricia en Mark ze naar ons toegebracht. Jessie was dus ook bij ons en dat was een gezellig zooitje ongeregeld bij elkaar. We kregen mooie tekeningen en collages die ze geknutseld hadden, echt heel leuk.


Daar stond o.a. op dat ze heel lief zouden zijn, goed zouden gaan slapen en ook goed eten. Ik moet zeggen, daar hebben ze zich echt aan gehouden! Het kunnen dus echt engeltjes zijn. Ha ha ha. Hier onder wat foto's:

Ons Patricia en Mark met Robin.


De Engeltjes


Een Valentijnsboekje, wat wij kregen van Jessie, Anouk en Mirthe!


Even lachen voor de foto -> Krijg ik deze gezichten....Wat moet ik daar nu toch weer mee?? Ha ha ha.Van ons Patricia hadden we dit hele leuke tasje gekregen:Al met al waren het weer erg leuke dagen. Ook met een dikke pak sneeuw, dus we hebben lekker warm binnen gezeten. Films gekeken, met de Nintendo gespeeld, gepuzzeld en gekleurd.

Doeiiiiiiiiiiiiiiiii

2 opmerkingen:

 1. Ojee die knie. Hoe krijgt hij het toch voor elkaar. Dat moet wel heel erg pijn gedaan hebben. Het bovenste gedeelte van het korstje lijkt net een pleister. Je hebt er wel een mooi kunstwerk van gemaakt. En dan is zo'n mooie carnavalsbroek als resultaat. Je bent een echte kunstenaar.

  Anouk en MIrthe hebben heerlijk zitten knutselen voor jullie. Ze zijn er eens goed voor gaan zitten en alle knutseldozen werden uit de kast getrokken om zo iets mooi's te maken. En het resultaat mag er zijn.

  Zaterdag was het erg gezellig geweest en we vonden het dan ook jammer dat we moesten gaan. Maar hoelanger we bleven hoe anders was het logeerpartijtje dan toch. Ik wilde vroeger ook liever dat ons pap en ons mam gingen als we ergens bleven slapen. Kon niet vlug genoeg zijn. Haha en wij bleven ook nog eens extra lang. Maar we waren ook zo gezellig aan het kletsen en hadden een heerlijk chineesje gehad. Nog even een kopje thee en wat fris en dan zullen we toch maar eens gaan.

  Je ziet ze gewoon genieten. Eerst lekker slapen in het fijne bed en 's-morgens gezellig aan tafel eten. Wat een verwennerij. En wat hebben ze een leuk valentijnsboekje gemaakt. Wat zijn jullie verwend. Echt een heel leuk en lief idee van ze.

  Ik kon het niet laten om een valentijnsdoosje voor jullie te maken. Gewoon omdat ik zo blij ben met zo'n lieve zus en zwager. Ben altijd blij als ik jullie hoor of zie. Jullie zijn gewoon twee grote schatten.

  Terwijl ik dit aan het typen ben is de telefoon gegaan dat jullie hier naar toe komen om Anouk en Mirthe weer terug te brengen. Dus ik zie jullie zo.
  Heb weer genoten van je mooie verhalen en foto's.

  Kusjes Patricia

  BeantwoordenVerwijderen
 2. ja hallo jee wat is JESSE toch gegroeid ik heb hem al weer een tijdje niet gezien dus dan valt het je wel op ,en ook een goed idee van hem dat met zijn spijkerbroek goed bekeken!
  ik was ook blij dat ik jullie nog even gezien heb ik vond dat erg gezellig .jullie mogen de groetjes hebben van ome SJONNIEen ook van mij doeiiii

  BeantwoordenVerwijderen

Joehoe!

Wat gezellig dat je een reactie wilt geven, dat vind ik hartstikke leuk!

Doei doei :O)