Welkom op mijn blog


Ik ben in 2009 met bloggen begonnen om een verslag van onze vakantie naar New York bij te houden,
zodat het thuisfront
op afstand mee kon genieten.
Inmiddels heb ik er al van alles op staan, van dagelijkse gebeurtenissen tot verbouwingen
en natuurlijk van mijn scraplayouts.

Wat gezellig dat je een kijkje komt nemen, veel plezier!

zondag 13 juni 2010

Mijn vakantiealbum is binnen!Afgelopen woensdag kwam eindelijk mijn vakantiealbum binnen en ik vind hem heeeeeeeeeeeeeel erg mooi geworden. Ben er toch zo blij mee. Ik heb er wat foto's van gemaakt. Het papier is heel mooi en de kwaliteit is super. Ik had ook ooit eens een fotoboek bij de HEMA af laten drukken, maar dat was wat korrelig helaas.

Vanmorgen was er 9 ons af. Begin dus eindelijk af te vallen. Ik probeer elke dag te trainen en schrijf alles op wat ik eet en wat ik drink (als het geen thee is). Het valt behoorlijk tegen, maar ik zet door, want die kilo's moeten eraf! Als mijn stevige buik alvast maar eens wat geslonken is he, dan maak ik echt een vreugdedansje!


Mijn nieuwe shirt en schoenen...

Verder hebben Robin en ik gisteren gestadt en dat was erg gezellig. We waren met de trein naar Roermond gegaan. Na wat shoppen waren we allebei geslaagd voor wat nieuwe kleren en schoenen. Robin had zijn nieuwe kleren al opgeruimd, dus die staan niet op de foto. Maar dat komt nog wel een keer.

Ik ben goed geslaagd...

Afgelopen woensdag hadden we teamdag van het werk. Dit was echt heel leuk en gezellig. Er was ook een roofvogelshow en we mochten een roofvogel laten vliegen. Hier heb ik een paar mooie foto's van (vind ikzelf dan he).
Ik vind ze kei stoer geworden :o)

Bijna vergeten: 

Vrijdag was de laatste dag van de Avondvierdaagse en natuurlijk gingen we Anouk, Mirthe en ons Patricia "binnenhalen". Ons pap en ons mam en Mark waren er ook. Alweer een gezellige avond gehad. Donderdagavond ook al, want toen waren ons pap en ons mam op visite gekomen.


4 opmerkingen:

 1. hai Monique dat is inderdaad mooi zoals ik kan zien, ik heb er niet veel verstand van maar kan wel zien dat je heeeel veel werk er mee hebt gehad maar wel eer van je werk hoor.

  zo dat zijn leuke kleren je bent inderdaad goed geslaagd ja in Roermond is het leuk shoppen he vind ik ook.

  en wat ben jij stoer met die vogels je staat er bij of je niets anders doet goed hoor ik doe je niet na dat weet ik wel...

  ik vond het weer gezellig op je blog
  veel liefs van T Hanselien.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Te laat gezien:
  maar een leuke foto van de drie meiden hoor
  en ik vond het ook weer fijn je te zien .
  groetjes t Hanselien.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hoi, ja het album was een prachtwerk om te zien. Je mag er met recht trots op zijn!!!! Kon dan ook niet wachten tot ik hem in het echt zou zien en het was het wachten waard!!! Hij is echt mooi. Daar kan een gewoon fotoalbum niet aan tippen.

  Tjee wat zie je er mooi uit in die nieuwe kleren. En ja de schoenen zijn inderdaad heel erg stoer. Je zit er echt hip uit. Heerlijk hé nieuwe kleren kopen. En zeker als er al wat van je gewicht af is dan staat alles in een keer veel beter. Ben trots op je dat je het zo goed volhoud, maar zoals ik al zei ik heb er alle vertrouwen in dat het je zou lukken!!! *Ü*

  En dan zet je al weer iets op je blog wat ik ook wel eens zou willen doen. Was het niet eng?? Zoals je er bij staat is het niet te zien, want je straalt helemaal en kijkt er heel erg trots bij. Maar dat mag dan ook zeker. Wat heb jij toch altijd leuke uitstapjes!!!!

  We vonden het weer zo fijn dat jullie ons zijn komen inhalen met de avondvierdaagse. Ook al heb ik maar twee dagen mee gelopen, want tja ze worden groter en hebben mama dus niet overal bij nodig. Keihard zijn ze. Maar we hebben er wel van genoten en het is altijd leuk om te doen en als je dan zo warm wordt ingehaald..... dat maakt het helemaal af. Daarna nog gezellig even kletsen thuis. Wat willen we nog meer. Het was echt heel erg fijn geweest.

  Nogmaals je ziet er heel erg goed uit. Ga zo door op naar de twee kilo volgende week!!!!!

  Liefs van Patricia *Ü*

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Dat is knap zeg van die roofvogel, moet je maar durven.
  Wat ook knap is dat je aan het afvallen bent goed hoor, dat is altijd moeilijk van alles te laten staan.
  Leuke shirts zie ik op de bank te liggen en wat je aan hebt vind ik erg mooi, wat zal Robin trots op jou zijn!
  Liefs T.mirjam.

  BeantwoordenVerwijderen

Joehoe!

Wat gezellig dat je een reactie wilt geven, dat vind ik hartstikke leuk!

Doei doei :O)