Welkom op mijn blog


Ik ben in 2009 met bloggen begonnen om een verslag van onze vakantie naar New York bij te houden,
zodat het thuisfront
op afstand mee kon genieten.
Inmiddels heb ik er al van alles op staan, van dagelijkse gebeurtenissen tot verbouwingen
en natuurlijk van mijn scraplayouts.

Wat gezellig dat je een kijkje komt nemen, veel plezier!

zondag 6 maart 2011

Al 1 week 40!

Zo, inmiddels is het alweer een week geleden dat ik 40 ben geworden. Ik ben er al helemaal aan gewend! Het is zoals tante Bernadette zei: het leven begint bij 40. Nu moet ik dat natuurlijk nog ervaren, maar het begin was in ieder geval erg goed!


's-Nachts om 0:00 uur werd ik gebeld door ons pap en ons mam en iets later door ons Patricia. Robin had heel erg zijn best gedaan om wakker te blijven, maar om 23:15 uur hield hij het echt niet meer vol :o).


Ik had heerlijk geslapen en werd 's-morgens wakker. Robin lag niet meer in bed, dus ik wachtte vol spanning tot hij naar boven kwam. Ineens hoorde ik gezang en daar kwam hij aan. Hij had een bord bij met een lekkere tosti en een broodje en er zat zelfs een brandend kaarsje bij! Met 40 natuurlijk (ik zou het toch eens vergeten hè!). Ook kreeg ik een ketting om, met jullie raden het al, allemaal 40 erop...ha ha ha. Ik kreeg een erg leuk cadeau. Kaartjes voor de musical "we will rock you". Gaaf hoor! Oh ja, en ik moest ook een grote broche op mijn kleren spelden.


Ik ben me gaan aankleden en toen ik beneden kwam was alles versierd. Dat vond ik toch zo'n grote verrassing. Dat had ik nooit verwacht van Robin. Hij houdt helemaal niet van verjaardagsfeestjes.
Ja, hij heeft me echt heel erg verwend en dat zal ik nooit vergeten♥♥♥♥♥.

ff bijkomen van al dat versieren!

Oh, wat was dat leuk. Er hingen slingers, ballonnen, borden met 40, zelfs een vlag! Maar goed dat we geen vlaggenstok hebben, anders had die vast buiten gehangen.Ik ging mezelf op tutten en toen ik beneden kwam kreeg ik een prachtige bos bloemen van Robin. Hij zei: "oh nee, nu ben ik toch 1 ding vergeten...." "Oh ja, wat dan?" "Een kaart voor jou." "Oh, nou dat is wel leuk, maar je hebt al zoveel voor mij gedaan." Robin ging Jessie halen en rond 14 uur waren ze samen terug en ik kreeg van Jessie een mooi bloemstuk cadeau.Terwijl we op het bezoek zaten te wachten, moesten er natuurlijk weer gekke bekken getrokken worden en Jessie ging zijn benen in zijn nek leggen. Dat was wel lachen.


Rond drie uur kwamen ons Patricia, Mark, Anouk en Mirthe. Oh, de kriebels vlogen alle kanten op in mijn buik.


Toen ging weer de bel. Ja, ons pap en ons mam zijn er ook! Nu kan het feest beginnen!Ik kreeg een mooie kaart van Mevrouw Haffmans. Ze had er allemaal dollars bij gedaan. Die komen wel van pas. Wat lief van haar. Ons mam en ons Patricia hadden ook weer een prachtige kaart gemaakt. Wat een talenten toch! Ik kijk er altijd naar uit. Hmmm... geen tekstje van ons Pap op de kaart en hij had nog wel zo zijn best gedaan??


Ik ging snel koffie, thee en wat fris inschenken. Zo, nog snel een stukje gebak erbij. Hmmm.... jammie jammie. Zal de weegschaal morgen ook wel vinden ;o).

Toen mocht ik allemaal cadeautjes uitpakken. Eerst gingen Anouk en Mirthe. Ze hadden alles heeeeeeeeeeeeeel goed ingepakt. Tjonge jonge jonge, ik kan wel zeggen dat ik hard heb moeten werken om mijn cadeautjes uitgepakt te krijgen! ha ha ha. Deugnieten zijn het!Ik had een heel leuk schaapje gekregen. Dolly noemde ik haar. Helaas was haar leven van korte duur bij mij, want even later viel ze van de tafel op de vloer in tig stukken. Wat vond ik dat toch erg. Tja, 40 hè, daar begint het al.

Ik kreeg ook een prachtige Cuttlebug. Ons Patricia heeft die ook en ik vond dat een erg mooi apparaat. Je kunt hier allerlei vormen mee uitsnijden en ook mee embossen. Het ziet er zo leuk uit op een scrapwerkje of op een kaart. Nu heb ik er ook één! Nu nog een paar mooie kaarten knutselen. Ik weet wel wie die eerste kaarten zullen krijgen!

Al met al ben ik schandalig verwend en ik kan er niets aan doen, maar ik vond het heerlijk! Ik dacht dat de postbode niet meer zou komen, maar om 16:30 uur was hij daar ineens. Ik had heel veel kaarten en daar zat ook de kaart van Robin en van ons pap bij. Aha, geen wonder.De tijd was omgevlogen en we moesten al vertrekken naar het wokrestaurant.


We waren de eerste klanten, maar het duurde niet lang of het was hartstikke druk. Robin probeerde nog om de serveerster voor mij te laten zingen. Ze moest lachen, maar deed het toch maar niet. We probeerden van alles uit, sommigen gingen wokken, andere gingen van alles op de bakplaat laten bereiden. Het was erg lekker. Ik vond deze keer wel de saus van de chefkok erg pittig, Jessie ook. Hij kreeg er helemaal rode wangen van! Toen was het tijd voor nog een lekker ijsje met vruchtjes en slagroom. Ik kreeg een hele speciale, namelijk gemaakt door Anouk en Mirthe.


Toen ik ging afrekenen,  kwam ik de serveerster van eerder op de avond tegen en ze zei: oh wacht wacht even, even wachten hoor... .niet weggaan hoor. Ze kwam weer terug en ik kreeg een fles wijn cadeau. "Omdat ik niet gezongen had voor je verjaardag". Dat vond ik zo leuk. Ons Patricia kwam ook nog even kijken, want ze hoorde mijn reactie en was natuurlijk nieuwsgierig geworden.

We gingen weer naar huis en hebben daar ook nog gezellig zitten buurten. Rond een uur of 0:00 uur ging iedereen naar huis en wij zijn toen vrij snel daarna naar bed gegaan. Ik was best moe van alle indrukken die dag.

Ik was op mijn verjaardag zelf ook verschillende keren gebeld door collega's en zondag werd ik gebeld door tante Mirjam. Ze had mij zaterdag ook gebeld, maar toen waren wij uit eten. We hebben een minuutje of 10 gebuurt en ik vond het erg gezellig!

Toen ik 's-maandags op mijn werk kwam, had Kathalijn onze kamer  versierd. Alweer een verrassing. Om 10 uur trakteerde ik op gebak bij de koffie en iedereen zong uit volle borst Lang zal ze leven in de gloria en Leo gaf nog een trompetsolo weg. Ik vond het erg leuk, al kreeg ik natuurlijk wel een rood hoofd!

Het was heerlijk en ik wil iedereen bedanken voor alle moeite die ze voor mij gedaan hebben, een kaartje, cadeautjes, versieren, zingen, een telefoontje....noem het maar op. Ik vond het super!


6 opmerkingen:

 1. Hai kunstenares,

  Nou dat was nog eens een leuke mail, het was net of ik erbij was met al die leuke foto´s.
  Ik zie wel dat je een super 40 jarige verjaardag hebt gehad en nu op weg naar de 50
  GRAPJE HOOR!!!!
  Ook nog een lekker etentje bij de wok, een goed idee want ze hebben voor iedereen wel wat lekkers. Wij gaan er ook graag eten en dan ga ik poepievol naar huis want ik prop me altijd helemaal vol.
  Nou Monique maak er er een super gaaf jaar van en je kan er altijd nog op terug kijken met die mooie werk- stukjes die je gemaakt hebt
  Kun je die niet opsturen naar een of ander hobbyblad? of de Libelle of Margriet kan je er misschien nog wat geld mee verdienen.
  Ik ben echt trots op mijn nichtjes.zo creatief.
  Heel veel liefs van tia Rianen tio Peter

  BeantwoordenVerwijderen
 2. hallo monique
  wat een mooi verslag was dat zeg!
  heb er erg van genoten en zo hebben we je verjaardag ook mee kunnen maken
  wat wordt jessie toch groot zeg!
  zo, je hebt nu weer mooie herinneringen tot je 41 jaar wordt,hahahahha grapje
  voordat je het weet is het alweer zover!
  ik had dit ook bij de scrap geplaatst gedeeltelijk maar zag het niet meer vandaar dat ik dit naar jou mail verstuur.
  fijne carnaval nog en tot horens weer,
  liefs t.mirjam.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ha 40-ger.

  Ik heb genoten van jouw pagina. Vond het erg leuk. Dat die post zo laat bij jullie komt! Was anders wel de bedoeling dat mijn kaartje al ’s morgens op je deurmat viel. Maar ja, beter laat dan nooit hè.

  Groetjes auntie B. xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hallo Monique
  jee wat heb jij een leuke dag gehad zo een om nooit te vergeten en wat ook de bedoeling was
  want je word maar een keer 40..
  ik vond het heel gezellig om het allemaal te lezen het leek wel of ik er bij was.

  liefs en groetjes T Hanselien

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hé hallo,

  Wat was het een fijne dag hé. We vonden het heerlijk om je zo te verwennen. Ja het was dan ook de bedoeling om er een speciale verjaardag van te maken en gelukkig is dat gelukt. Het begon al 's morgens zo als je zei. Robin had het echt leuk versierd. Super Robin!!
  En dan al die cadeautjes die je gekregen hebt. Wat een verwennerij hé.

  Je hebt het heel mooi verwerkt in je layouts. Vind de kleurencombinatie heel erg mooi. Je hebt ze allemaal anders gemaakt en allemaal spreken ze voor zich en vertellen ze hoe fijn die dag is geweest. Schitterend gedaan.

  Nu nog de cuttlebug uit proberen hé. Zoals je al zei is het een geweldig apparaat. Ik kan hem echt niet meer missen en het is toch wel het mooiste wat ik van mijn scrapspullen heb. Geniet steeds opnieuw als ik er mee bezig ben. Nu kunnen we samen mooie scraplayouts of kaarten maken als we weer een gezellig dagje samen hebben.

  Veel liefs van Patricia

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Hallo die Monique,

  Ik ook nam even gauw een kijkje op jouw blog, wat heb je jouw verjaardag weer leuk samengevat. Al die mooie foto's van ons allemaal en die leuke verhaaltjes erbij. Het is ook echt leuk wat Robin allemaal voor jouw gedaan heeft en wat die ook allemaal voor ons doet, je hebt echt een kei van een kerel, daar mag je best wel trots op zijn.

  Ben blij dat je een mooie dag hebt gehad en je hebt er voor gezorgd dat wij er ook met veel plezier van hebben kunnen genieten. Je wordt maar 1 keer 40 en we hopen dat wij er met z'n allen ervoor gezorgd hebben dat dit onvergetelijk
  was.

  Bedankt nogmaals voor de fijne dag en avond !!


  Heel veel groetjes van Mark.

  BeantwoordenVerwijderen

Joehoe!

Wat gezellig dat je een reactie wilt geven, dat vind ik hartstikke leuk!

Doei doei :O)