Welkom op mijn blog


Ik ben in 2009 met bloggen begonnen om een verslag van onze vakantie naar New York bij te houden,
zodat het thuisfront
op afstand mee kon genieten.
Inmiddels heb ik er al van alles op staan, van dagelijkse gebeurtenissen tot verbouwingen
en natuurlijk van mijn scraplayouts.

Wat gezellig dat je een kijkje komt nemen, veel plezier!

maandag 18 juli 2011

Zomaar wat dingetjes

Juni 2011
Ik had al voorspeld dat als wij terug zouden komen van vakantie, Jessie mij voorbij gegroeid zou zijn.

En ja hoor, meneer heeft dat nog gedaan ook! Nu ben ik het ukkie....


Wat een knapperd hè!


29 juni 2011
Joy doet haar schoonheidsslaapje ;o)3 juli 2011
Nieuwe bloemen/planten gekocht.

5 juli 2011
Gezellig bij ons Patricia op bezoek geweest en meteen de nieuwe kapsels van Anouk en Mirthe bewonderd.
Oeps...tegen het licht in geknipt, maar goed de stralende gezichten spreken voor zich!


7 juli 2011
Robin en ik gingen kijken hoe ver ze inmiddels zijn met de A74. Ik had gezien dat de fietsbrug er al stond. Hij bleek letterlijk nog op de grond te staan en moest nog geplaatst worden. Er is al een gedeelte van de weg ge-asfalteerd.


Robin bij de uitleg hoe het er allemaal uit komt te zien. 
In de verte zie je de fietsbrug.


Midden tussen het asfalt staat nog een boompje. 
Op de achtergrond zie je het klimbos oftewel Fun Forest.Het uitzicht als je richting Duitsland kijkt


Tuurlijk ook een fotootje van ons tweetjes ;o)


13 juli 2011
Ons Patricia was gezellig op bezoek gekomen. Ik had van tevoren een "beetje" stress gehad omdat ik haar niet kon bereiken. Was zo ongerust en dacht dat ze misschien wel van de trap gevallen was. Gelukkig bleek er niets aan de hand te zijn en ineens stopte Brummetje met daarin ons Patricia voor mijn deur. Geloof niet dat ik ooit zo blij geweest ben om haar te zien! Begin volgens mij op ons pap en ons mam te lijken...We hebben heerlijk samen gescrapt en ons Patricia heeft ook nog mijn haren geverfd.
Onze boekjes zijn nu weer een stukje verder af. Ja ja, wie weet komen ze ooit helemaal af ;o).


's-Avonds hadden we van het werk een afscheidsfeestje van een collega. Dit was ook erg gezellig.

16 juli 2011
Afgelopen zaterdag zijn Robin en ik bij ons pap en ons mam op de camping geweest. Ze hadden ook nog twee logeetjes, Anouk en Mirthe. Onze Joy is al weer gegroeid, nu wat meer in de breedte. Anouk liet zien hoeveel kunstjes onze Joy al kent. Ik was onder de indruk van de show! Hier een foto van hoe Joy er nu uitziet:


Wat een schatje hè?!

Ons pap en Robin:


Ons mam:

Heb verschillende vakantielayouts gemaakt. Dit is er 1 van:We waren wat fruitbomen aan het fotograferen toen we deze grote cactus zagen. Die moest natuurlijk ook meteen vastgelegd worden! Zoiets zie je tenslotte niet elke dag ;o)

Zo, ik ga nog maar eens wat photoshoppen voordat de avond alweer om is!

Groetjes allemaal en tot de volgende keer!
Monique
3 opmerkingen:

 1. Wat heerlijk om weer een heel verslag van je te lezen. Dat heb ik wel gemist na al je verhalen toen jullie in Amerika waren.
  Zo zie je maar wat je al weer niet in een paar weken mee maakt.
  Inderdaad groeit Jessie goed. Ik ga al niet meer langs hem staan. Het wordt een echte stoere knul.

  Wat een mooie foto met al die bloemen in de kofferbak. Jullie tuin ziet er al mooi uit, maar na deze bloemen zal hij wel helemaal schitterend zijn.

  Anouk en Mirthe vonden het leuk dat je op bezoek kwam en hun haren kwam bewonderen. Ze zijn er nog steeds heel erg blij mee.

  Wat een verandering wordt het als dadelijk die nieuwe weg er ligt. Ze weten wel van geen ophouden bij jullie om nieuwe wegen te maken. Maar gelukkig kan ik nog steeds de weg vinden naar jullie huis. Of het nu van thuis uit is of van de camping dat maakt niet uit.

  Helaas waren wij niet op de camping toen jullie daar op bezoek waren, maar ik hoorde dat het heel erg gezellig was geweest. Het is dan altijd gezellig en fijn op de camping. Zelfs Joy geniet er volop. Wat zal ze moeten wennen als ze straks weer thuis is.

  En dan die schitterende layout. Ik blijf hem mooi vinden. Natuurlijk heb ik de primeur gehad en hem al op een echt blad gezien. Kan alleen maar zeggen dat je die zeker in je fotoalbum moet verwerken. Hij heeft zo'n mooie uitstraling. Ik weet zeker dat al die andere pagina's net zo mooi worden.

  Heb weer genoten.
  Dikke kussen van Patricia

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Toen jullie op de camping waren, zei ik tegen Robin dat papa en hij op elkaar gingen lijken. Als hij niet weet wat ik bedoel, moet hij de foto hierboven van hen samen nog maar eens bekijken. Wat zijn ze lief he, echte knuffelbeertjes.
  Ben dankbaar dat internet het weer ff doet. Moet iedere pagina minstens vier keer laden en heb dan nog maar een klein kansje dat er iets uit de bus komt, nou ja, uit de pc dan. Hoop dat het opslaan lukt, anders is al het typewerk weer voor niets geweest. Denk aan mijn zonnetje als ik het zie schijnen, maar zoals het zich laat aanzien moet ik er nu wel de nodige fantasie bij gebruiken. Hou van je en van je artistieke prestaties, maar het meest van je culinaire kunsten. Kusjes van mama

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een gezellige foto’s allemaal.

  xxx

  BeantwoordenVerwijderen

Joehoe!

Wat gezellig dat je een reactie wilt geven, dat vind ik hartstikke leuk!

Doei doei :O)